Coşul tău

Ciuperca Kombucha

Ciuperca Kombucha
Galerie

ÎnchideGalerie

      Kombucha este o colonie de bacterii benefice care transformã clasica bãuturã de ceai într-o bãuturã efervescentã cu un gust asemãnãtor cidrului. Aceasta conține o abundență impresionantă de enzime, microorganisme sănătoase, vitamine, minerale, bionutrienți și alte substanțe naturale binefăcătoare, obținute în urmă procesului de fermentare naturală, timp de 8-12 zile, a ceaiului negru îndulcit și răcit, cu o ciupercă de formă unei membrane gelatinoase. Mai exact, ciuperca transformã zahãrul în care crește (după numai 48 de ore de la începerea procesului de fermentare întreaga cantitate de zahăr este transformată în fructoză, produs care este disociat, în continuare, în bionutrienți deosebit de valoroși pentru organism) precum și principiile active ale ceaiului negru în substanțe cu efecte vindecătoare remarcabile, îmbogățind flora intestinală și ajutănd la menținerea sănătății.

Kombucha este o colonie de bacterii benefice care transformã clasica bãuturã de ceai într-o bãuturã efervescentã cu un gust asemãnãtor cidrului. Aceasta conține o abundență impresionantă de enzime, microorganisme sănătoase, vitamine, minerale, bionutrienți și alte substanțe naturale binefăcătoare, obținute în urmă procesului de fermentare naturală, timp de 8-12 zile, a ceaiului negru îndulcit și răcit, cu o ciupercă de formă unei membrane gelatinoase. Mai exact, ciuperca transformã zahãrul în care crește (după numai 48 de ore de la începerea procesului de fermentare întreaga cantitate de zahăr este transformată în fructoză, produs care este disociat, în continuare, în bionutrienți deosebit de valoroși pentru organism) precum și principiile active ale ceaiului negru în substanțe cu efecte vindecătoare remarcabile, îmbogățind flora intestinală și ajutănd la menținerea sănătății. - See more at: http://ciuperca-kombucha.ro/detalii.php?id=174#sthash.RbvZVuhz.dpuf

Volum: 1000 ml
Preț: 60 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:Ciuperca Kombucha
Volum:1000 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume:
Email:
Telefon:
Adresa:
Tip: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata
Accept termenii și condițiile site-ului

Recomandă acest produs

 

      Un mililitru din băutura Kombucha conÈ›ine peste 10 milioane de levuri tinere È™i vii. AlÈ›i constituienÈ›i, de înaltă valoare pentru organism pe plan biologic, sunt acizii organici (acidul glucoronic, acidul lactic dextrogir, acidul acetic etc.), care leagă È™i elimină toxinele È™i metalele grele din organism, polizaharidele, acizii aminaÈ›i, polifenolii (flavonoide È™i izoflavonoide), dotaÈ›i cu o remarcabilă putere antioxidantă, enzimele, care stimulează digestia È™i asigură eliminarea deÈ™eurilor metabolice din organism. Dintre vitamine, se remarcă prezenÈ›a unei cantităti însemnate de vitamină C, precum È™i vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B6, B12), ceea ce justifică în bună măsurăƒ proprietățile de întinerire È™i de stimulare a rezistenÈ›ei naturale a organismului. Nu trebuie să uităm nici vitaminele D, E , K, biotină È™i acidul folic, care vitalizează organismul, asigură o bună funcÈ›ionare a inimii È™i creierului, contribuie la regenerarea pielii È™i a părului È™i întăresc sistemul osteo-articular. Băutura  Kombucha, conÈ›ine o bogăție impresionantă de minerale (fier, potasiu, calciu, cupru, magneziu, mangan, sodiu È™i zinc), care participă intens la construcÈ›ia celulară È™i favorizează reacÈ›iile biochimice de întinerire a organismului.Tot în această băutură  au fost descoperite substanÈ›e antibiotice È™i antivirale puternice, care explică eficienÈ›a împotrivă bolilor infecÈ›ioase.

   Băutura Kombucha stimulează sistemul imunitar, optimizează digestia, previne diabetul zaharat, bolile cardiovasculare È™i reumatice, combate tulburările urinare, ameliorează metabolismul ficatului È™i plămânilor, împedică dezvoltarea tumorilor canceroase, previne cataracta È™i creÈ™te acuitatea vizuală. Ideală pentru menÈ›inerea frumuseÈ›ii È™i tinereÈ›ii, băutură Kombucha menÈ›ine starea de sănătate a pielii È™i previne formarea ridurilor. Sportivii apreciază mult Kombucha pentru că revigorează organismul, combate oboseală È™i îmbunătățeÈ™te anduranță. De-a lungul timpului, ciuperca miraculoasă a cucerit întreaga lume, dar nu a fost popularizata, deoarece marile companii farmaceutice nu pot breveta un produs natural, ieftin È™i deosebit de eficient în restabilirea sănătății È™i conservarea tinereÈ›ii organismului.

Băutura Kombucha stimulează sistemul imunitar, optimizează digestia, previne diabetul zaharat, bolile cardiovasculare È™i reumatice, combate tulburările urinare, ameliorează metabolismul ficatului È™i plămânilor, împedică dezvoltarea tumorilor canceroase, previne cataracta È™i creÈ™te acuitatea vizuală. Ideală pentru menÈ›inerea frumuseÈ›ii È™i tinereÈ›ii, băutură Kombucha menÈ›ine starea de sănătate a pielii È™i previne formarea ridurilor. Sportivii apreciază mult Kombucha pentru că revigorează organismul, combate oboseală È™i îmbunătățeÈ™te anduranță. De-a lungul timpului, ciuperca miraculoasă a cucerit întreaga lume, dar nu a fost popularizata, deoarece marile companii farmaceutice nu pot breveta un produs natural, ieftin È™i deosebit de eficient în restabilirea sănătății È™i conservarea tinereÈ›ii organismului. - See more at: http://ciuperca-kombucha.ro/detalii.php?id=174#sthash.RbvZVuhz.dpuf

Dr Philippe Blanc, maestru incontestabil, specialist în analiza biochimică È™i efectele Kombucha, specifică următoarele efecte binefăcătoare ale băuturii longevității:

Aparatul digestiv:

 • regulatoare a metabolismului digestiei;
 • supresoare a gastro-enteritelor;
 • stimulatoare peristaltică: facilitează evacuarea plăcilor mucoide È™i combate constipaÈ›ia;
 • benefică în diareea infecÈ›ioasă (dizenterie);
 • utilă în ulcere de stomac È™i colite;
 • recomandată în inflamaÈ›iile intestinului subÈ›ire È™i gros;
 • vindecătoare a hemoroizilor.

Aparatul respirator:

 • calmează bronÈ™ita È™i astmul;
 • benefică în amigdalite;
 • stimulează sistemul imunitar;
 • calmează alergiile;
 • ajută la expulzarea flegmei.

Aparatul cardiovascular:

 • regenerează venele È™i arterele;
 • are efect antisclerotic prin regularizarea colesterolului;
 • diminuează sau suprimă formarea de lipide, favorizand reducerea greutății corporale;
 • favorizează supleÈ›ea venelor È™i arterelor;
 • diminuează riscurile de tromboze È™i tromboflebite;
 •  previne infarctul È™i maladiile cardiovasculare, în general.

În anumite tulburări metabolice:

 • eliminarea rapidă a ureei;
 • antidiabetică eficientă, pentru diabetul tip II;
 • regulatoare a zahărului din sânge în cazul hipoglicemiei brutale.

În dermatologie:

 • reduce ridurile;
 • combate psoriasisul, în urma consumului intern È™i a aplicaÈ›iilor externe; 
 • este eficientă în acnee;
 • stimulează vindecarea rănilor pielii.

În geriatrie:

 • artrite; 
 • dureri musculare de umeri È™i gat;
 • È™terge sau estompează petele brune de pe piele;
 • blochează anumite cancere în fază iniÈ›ială;
 • diminuează bufeurile È™i căldurile datorate menopauzei;
 • este un tranchilizant general în cazul stresului, nervozității È™i anumitor dureri de cap; 
 • regularizează glandele endocrine; 
 • favorizează calitatea vederii;
 • întarzie cataracta oculară; 

Constipaţie, colită de putrefacţie - se ţin cure de lungă durată (minimum o lună) cu Kombucha, care reechilibrează flora intestinală, imbunătăţeşte tranzitul intestinal şi elimină microbii dăunători. Se beau minimum doua pahare pe zi, de regula pe stomacul gol. Este un remediu valabil şi contra candidozelor digestive, pentru atenuarea efectelor nocive ale administrarii antibioticelor si pentru stimularea digestiei.

Hemoroizi - în fiecare dimineată se beau două căni (aprox. 600 ml) din Kombucha. Pe langă eliminarea constipatiei, acest remediu are efecte antiinflamatoare ÅŸi tonice venoase, care sunt de un real folos în aceasta afecÅ£iune.

Reumatism, gută - o cură de două luni, în care se consumă zilnic o jumatate de litru din acest preparat, are efecte de dezintoxicare remarcabile. Un anumit compus existent in aceasta bautura (acidul glucuronic) ajuta la inactivarea ÅŸi eliminarea din organism a substanÅ£elor toxice, fiind un ajutor nepreÅ£uit în tratarea acestei categorii de afecÅ£iuni.

Prevenirea si combaterea aterosclerozei si hipertensiunii - pacienÅ£ii care sufereau de aceste boli ÅŸi care au fost trataÅ£i intr-un spital din SUA cu acest remediu au prezentat o ameliorare certă a starii lor de sănătate. Se administrează 3 pahare de preparat pe zi, în cure cu o durată de minimum trei luni.

Durerile de cap de origine nervoasă- consumarea a 2-3 pahare de ferment poate opri din faşă migrenele care apar pe fondul stresului şi al suprasolicitării nervoase.

Gripă, guturai, boli epidemice în general - studii recente de laborator au pus în evidenţă faptul că anumite substanÅ£e din Kombucha au efecte de neutralizare a virusilor ÅŸi a majorităţii bacteriilor nesanatoase. Mai mult, acest remediu este un stimulent puternic al imunitătii pe termen lung. De regulă, se fac cure de două săptamani pentru intărirea rezistenÅ£ei naturale a organismului, timp în care se consumă jumatate de litru pe zi de Kombucha.

Stările de anxietate, iritabilitate - se diminuează în timp, atunci cand se consumă regulat acest remediu. Incă nu se cunosc foarte clar substanÅ£ele care generează acest efect, dar este cert că Kombucha intr-adevăr liniÅŸteÅŸte nervii, alungă tristeÅ£ea ÅŸi redă pofta de viaţă. Se consumă zilnic inainte de fiecare masă câte o jumătate de pahar de preparat.

Adjuvant în tratarea calculozei renale si biliare - se bea în fiecare zi câte un litru de Kombucha, de preferinţă dimineaÅ£a. O cură durează 7 zile si se poate repeta lunar.

Adjuvant în tratamentul cancerului - în fosta U.R.S.S. s-au făcut cele mai multe studii referitoare la efectele Kombuchei în tratarea si mai ales în prevenirea cancerului. Inca din 1951, cand au început ÅŸi primele experimente nucleare, care au declanÅŸat în unele zone o adevarata epidemie de cancer, Unitatea Centrala de Cercetări Oncologice si Academia din Moscova au început să cerceteze cum acÅ£ionează  Kombucha  în boala canceroasă. S-a ajuns la concluzia că prin efectele sale intens depurative, de stimulare imunitară, administrarea de Kombucha stimulează producÅ£ia de Interferon si vitaminizeaza organismul devenind astfel un remediu excelent de protecÅ£ie impotriva cancerului. De asemenea, poate fi folosit cu succes în tratarea cancerului de colon în faze incipiente si a leucemiei. De regulă, se bea un litru din acest remediu pe zi, în locul apei de băut, în cure de lungă durată (minimum 45 de zile).

Atenuarea efectelor intoxicatiilor lente cu metale grele, gaze toxice, deseuri radioactive - savanÅ£ilor rusi au facut studii medicale care au demonstrat ca Kombucha ajută la eliminarea produselor toxice din organism ÅŸi previne îmbolnăvirile. Se consumă un litru de preparat pe zi, în cure de 30 de zile, cu 7 zile de pauză între ele.

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Nume:
Mesaj:

Produse similare care v-ar putea interesa: