Coşul tău

Ciuperca Kombucha

Ciuperca Kombucha
Galerie

ÎnchideGalerie

       Kombucha este o colonie de bacterii benefice care transformã clasica bãuturã de ceai într-o bãuturã efervescentã cu un gust asemãnãtor cidrului. Aceasta conține o abundență impresionantă de enzime, microorganisme sănătoase, vitamine, minerale, bionutrienți și alte substanțe naturale binefăcătoare, obținute în urmă procesului de fermentare naturală, timp de 8-12 zile, a ceaiului negru îndulcit și răcit, cu o ciupercă de formă unei membrane gelatinoase. Mai exact, ciuperca transformã zahãrul în care crește (după numai 48 de ore de la începerea procesului de fermentare întreaga cantitate de zahăr este transformată în fructoză, produs care este disociat, în continuare, în bionutrienți deosebit de valoroși pentru organism) precum și principiile active ale ceaiului negru în substanțe cu efecte vindecătoare remarcabile, îmbogățind flora intestinală și ajutănd la menținerea sănătății.

Kombucha este o colonie de bacterii benefice care transformã clasica bãuturã de ceai într-o bãuturã efervescentã cu un gust asemãnãtor cidrului. Aceasta conține o abundență impresionantă de enzime, microorganisme sănătoase, vitamine, minerale, bionutrienți și alte substanțe naturale binefăcătoare, obținute în urmă procesului de fermentare naturală, timp de 8-12 zile, a ceaiului negru îndulcit și răcit, cu o ciupercă de formă unei membrane gelatinoase. Mai exact, ciuperca transformã zahãrul în care crește (după numai 48 de ore de la începerea procesului de fermentare întreaga cantitate de zahăr este transformată în fructoză, produs care este disociat, în continuare, în bionutrienți deosebit de valoroși pentru organism) precum și principiile active ale ceaiului negru în substanțe cu efecte vindecătoare remarcabile, îmbogățind flora intestinală și ajutănd la menținerea sănătății. - See more at: http://ciuperca-kombucha.ro/detalii.php?id=174#sthash.RbvZVuhz.dpuf

Volum: 1000 ml
Preț: 60 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:Ciuperca Kombucha
Volum:1000 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume:
Email:
Telefon:
Adresa:
Tip: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata
Accept termenii și condițiile site-ului

Recomandă acest produs

 

     Un mililitru din bautura Kombucha conține peste 10 milioane de levuri tinere și vii. Alți constituienți, de înaltă valoare pentru organism pe plan biologic, sunt acizii organici (acidul glucoronic, acidul lactic dextrogir, acidul acetic etc.), care leagă și elimină toxinele și metalele grele din organism, polizaharidele, acizii aminați, polifenolii (flavonoide și izoflavonoide), dotați cu o remarcabilă putere antioxidantă, enzimele, care stimulează digestia și asigură eliminarea deșeurilor metabolice din organism. Dintre vitamine, se remarcă prezența unei cantităti însemnate de vitamină C, precum și vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B6, B12), ceea ce justifică în bună măsură proprietățile de întinerire și de stimulare a rezistenței naturale a organismului. Nu trebuie să uităm nici vitaminele D, E , K, biotină și acidul folic, care vitalizează organismul, asigură o bună funcționare a inimii și creierului, contribuie la regenerarea pielii și a părului și întăresc sistemul osteo-articular. Băutura  Kombucha, conține o bogăție impresionantă de minerale (fier, potasiu, calciu, cupru, magneziu, mangan, sodiu și zinc), care participă intens la construcția celulară și favorizează reacțiile biochimice de întinerire a organismului.Tot în această băutură  au fost descoperite substanțe antibiotice și antivirale puternice, care explică eficiența împotrivă bolilor infecțioase.​

     Băutura Kombucha stimulează sistemul imunitar, optimizează digestia, previne diabetul zaharat, bolile cardiovasculare și reumatice, combate tulburările urinare, ameliorează metabolismul ficatului și plămănilor, împedică dezvoltarea tumorilor canceroase, previne cataracta și crește acuitatea vizuală. Ideală pentru menținerea frumuseții și tinereții, băutură Kombucha menține starea de sănătate a pielii și previne formarea ridurilor. Sportivii apreciază mult Kombucha pentru că revigorează organismul, combate oboseală și îmbunătățește anduranță. De-a lungul timpului, ciuperca miraculoasă a cucerit întreaga lume, dar nu a fost popularizata, deoarece marile companii farmaceutice nu pot breveta un produs natural, ieftin și deosebit de eficient în restabilirea sănătății și conservarea tinereții organismului.

Dr Philippe Blanc, maestru incontestabil, specialist în analiza biochimică și efectele Kombucha, specifică următoarele efecte binefăcătoare ale băuturii longevității:

Aparatul digestiv:

 • regulatoare a metabolismului digestiei;
 • supresoare a gastro-enteritelor;
 • stimulatoare peristaltică: facilitează evacuarea plăcilor mucoide și combate constipația;
 • benefică în diareea infecțioasă (dizenterie);
 • utilă în ulcere de stomac și colite;
 • recomandată în inflamațiile intestinului subțire și gros;
 • vindecătoare a hemoroizilor.

Aparatul respirator:

 • calmează bronșita și astmul;
 • benefică în amigdalite;
 • stimulează sistemul imunitar;
 • calmează alergiile;
 • ajută la expulzarea flegmei.

Aparatul cardiovascular:

 • regenerează venele și arterele;
 • are efect antisclerotic prin regularizarea colesterolului;
 • diminuează sau suprimă formarea de lipide, favorizand reducerea greutății corporale;
 • favorizează suplețea venelor și arterelor;
 • diminuează riscurile de tromboze și tromboflebite;
 •  previne infarctul și maladiile cardiovasculare, în general.

în anumite tulburări metabolice:

 • eliminarea rapidă a ureei;
 • antidiabetică eficientă, pentru diabetul tip II;
 • regulatoare a zahărului din sănge în cazul hipoglicemiei brutale.

în dermatologie:

 • reduce ridurile;
 • combate psoriasisul, în urma consumului intern și a aplicațiilor externe; 
 • este eficientă în acnee;
 • stimulează vindecarea rănilor pielii.

în geriatrie:

 • artrite; 
 • dureri musculare de umeri și gat;
 • șterge sau estompează petele brune de pe piele;
 • blochează anumite cancere în fază inițială;
 • diminuează bufeurile și căldurile datorate menopauzei;
 • este un tranchilizant general în cazul stresului, nervozității și anumitor dureri de cap; 
 • regularizează glandele endocrine; 
 • favorizează calitatea vederii;
 • întarzie cataracta oculară; 

Constipaţie, colită de putrefacţie - se ţin cure de lungă durată (minimum o lună) cu Kombucha, care reechilibrează flora intestinală, imbunătăţeşte tranzitul intestinal şi elimină microbii dăunători. Se beau minimum doua pahare pe zi, de regula pe stomacul gol. Este un remediu valabil şi contra candidozelor digestive, pentru atenuarea efectelor nocive ale administrarii antibioticelor si pentru stimularea digestiei.

Hemoroizi - în fiecare dimineată se beau două căni (aprox. 600 ml) din Kombucha. Pe langă eliminarea constipatiei, acest remediu are efecte antiinflamatoare şi tonice venoase, care sunt de un real folos în aceasta afecţiune.

Reumatism, gută - o cură de două luni, în care se consumă zilnic o jumatate de litru din acest preparat, are efecte de dezintoxicare remarcabile. Un anumit compus existent in aceasta bautura (acidul glucuronic) ajuta la inactivarea şi eliminarea din organism a substanţelor toxice, fiind un ajutor nepreţuit în tratarea acestei categorii de afecţiuni.

Prevenirea si combaterea aterosclerozei si hipertensiunii - pacienţii care sufereau de aceste boli şi care au fost trataţi intr-un spital din SUA cu acest remediu au prezentat o ameliorare certă a starii lor de sănătate. Se administrează 3 pahare de preparat pe zi, în cure cu o durată de minimum trei luni.

Durerile de cap de origine nervoasă- consumarea a 2-3 pahare de ferment poate opri din faşă migrenele care apar pe fondul stresului şi al suprasolicitării nervoase.

Gripă, guturai, boli epidemice în general - studii recente de laborator au pus în evidenţă faptul că anumite substanţe din Kombucha au efecte de neutralizare a virusilor şi a majorităţii bacteriilor nesanatoase. Mai mult, acest remediu este un stimulent puternic al imunitătii pe termen lung. De regulă, se fac cure de două săptamani pentru intărirea rezistenţei naturale a organismului, timp în care se consumă jumatate de litru pe zi de Kombucha.

Stările de anxietate, iritabilitate - se diminuează în timp, atunci cand se consumă regulat acest remediu. Incă nu se cunosc foarte clar substanţele care generează acest efect, dar este cert că Kombucha intr-adevăr linişteşte nervii, alungă tristeţea şi redă pofta de viaţă. Se consumă zilnic inainte de fiecare masă câte o jumătate de pahar de preparat.

Adjuvant în tratarea calculozei renale si biliare - se bea în fiecare zi câte un litru de Kombucha, de preferinţă dimineaţa. O cură durează 7 zile si se poate repeta lunar.

Adjuvant în tratamentul cancerului - în fosta U.R.S.S. s-au făcut cele mai multe studii referitoare la efectele Kombuchei în tratarea si mai ales în prevenirea cancerului. Inca din 1951, cand au început şi primele experimente nucleare, care au declanşat în unele zone o adevarata epidemie de cancer, Unitatea Centrala de Cercetări Oncologice si Academia din Moscova au început să cerceteze cum acţionează  Kombucha  în boala canceroasă. S-a ajuns la concluzia că prin efectele sale intens depurative, de stimulare imunitară, administrarea de Kombucha stimulează producţia de Interferon si vitaminizeaza organismul devenind astfel un remediu excelent de protecţie impotriva cancerului. De asemenea, poate fi folosit cu succes în tratarea cancerului de colon în faze incipiente si a leucemiei. De regulă, se bea un litru din acest remediu pe zi, în locul apei de băut, în cure de lungă durată (minimum 45 de zile).

Atenuarea efectelor intoxicatiilor lente cu metale grele, gaze toxice, deseuri radioactive - savanţilor rusi au facut studii medicale care au demonstrat ca Kombucha ajută la eliminarea produselor toxice din organism şi previne îmbolnăvirile. Se consumă un litru de preparat pe zi, în cure de 30 de zile, cu 7 zile de pauză între ele.

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Nume:
Mesaj:

Produse similare care v-ar putea interesa: