Coşul tău

Bautura Kombucha

Bautura Kombucha
Galerie

ÎnchideGalerie

Volum: 1000 ml
Preț: 30 lei

Adaugă în coș
Comandă rapidă
Cumperi:Bautura Kombucha
Volum:1000 ml
Preţ unitar: lei
Cantitate:
Subtotal: lei
Transport: lei
Total de plată: lei
Nume:
Email:
Telefon:
Adresa:
Tip: Persoană fizică
Persoană juridică
Modalitate de Plata
Accept termenii și condițiile site-ului

Recomandă acest produs

 

Constipaţie, colită de putrefacţie - se ţin cure de lungă durată (minimum o lună) cu Kombucha, care reechilibrează flora intestinală, imbunătăţeşte tranzitul intestinal şi elimină microbii dăunători. Se beau minimum doua pahare pe zi, de regula pe stomacul gol. Este un remediu valabil şi contra candidozelor digestive, pentru atenuarea efectelor nocive ale administrarii antibioticelor si pentru stimularea digestiei.

Hemoroizi - în fiecare dimineată se beau două căni (aprox. 600 ml) din Kombucha. Pe langă eliminarea constipatiei, acest remediu are efecte antiinflamatoare ÅŸi tonice venoase, care sunt de un real folos în aceasta afecÅ£iune.

Reumatism, gută - o cură de două luni, în care se consumă zilnic o jumatate de litru din acest preparat, are efecte de dezintoxicare remarcabile. Un anumit compus existent in aceasta bautura (acidul glucuronic) ajuta la inactivarea ÅŸi eliminarea din organism a substanÅ£elor toxice, fiind un ajutor nepreÅ£uit în tratarea acestei categorii de afecÅ£iuni.

Prevenirea si combaterea aterosclerozei si hipertensiunii - pacienÅ£ii care sufereau de aceste boli ÅŸi care au fost trataÅ£i intr-un spital din SUA cu acest remediu au prezentat o ameliorare certă a starii lor de sănătate. Se administrează 3 pahare de preparat pe zi, în cure cu o durată de minimum trei luni.

Durerile de cap de origine nervoasă- consumarea a 2-3 pahare de ferment poate opri din faşă migrenele care apar pe fondul stresului şi al suprasolicitării nervoase.

Gripă, guturai, boli epidemice în general - studii recente de laborator au pus în evidenţă faptul că anumite substanÅ£e din Kombucha au efecte de neutralizare a virusilor ÅŸi a majorităţii bacteriilor nesanatoase. Mai mult, acest remediu este un stimulent puternic al imunitătii pe termen lung. De regulă, se fac cure de două săptamani pentru intărirea rezistenÅ£ei naturale a organismului, timp în care se consumă jumatate de litru pe zi de Kombucha.

Stările de anxietate, iritabilitate - se diminuează în timp, atunci cand se consumă regulat acest remediu. Incă nu se cunosc foarte clar substanÅ£ele care generează acest efect, dar este cert că Kombucha intr-adevăr liniÅŸteÅŸte nervii, alungă tristeÅ£ea ÅŸi redă pofta de viaţă. Se consumă zilnic inainte de fiecare masă câte o jumătate de pahar de preparat.

Adjuvant în tratarea calculozei renale si biliare - se bea în fiecare zi câte un litru de Kombucha, de preferinţă dimineaÅ£a. O cură durează 7 zile si se poate repeta lunar.

Adjuvant în tratamentul cancerului - în fosta U.R.S.S. s-au făcut cele mai multe studii referitoare la efectele Kombuchei în tratarea si mai ales în prevenirea cancerului. Inca din 1951, cand au început ÅŸi primele experimente nucleare, care au declanÅŸat în unele zone o adevarata epidemie de cancer, Unitatea Centrala de Cercetări Oncologice si Academia din Moscova au început să cerceteze cum acÅ£ionează  Kombucha  în boala canceroasă. S-a ajuns la concluzia că prin efectele sale intens depurative, de stimulare imunitară, administrarea de Kombucha stimulează producÅ£ia de Interferon si vitaminizeaza organismul devenind astfel un remediu excelent de protecÅ£ie impotriva cancerului. De asemenea, poate fi folosit cu succes în tratarea cancerului de colon în faze incipiente si a leucemiei. De regulă, se bea un litru din acest remediu pe zi, în locul apei de băut, în cure de lungă durată (minimum 45 de zile).

Atenuarea efectelor intoxicatiilor lente cu metale grele, gaze toxice, deseuri radioactive - savanÅ£ilor rusi au facut studii medicale care au demonstrat ca Kombucha ajută la eliminarea produselor toxice din organism ÅŸi previne îmbolnăvirile. Se consumă un litru de preparat pe zi, în cure de 30 de zile, cu 7 zile de pauză între ele.

 

Lasă un comentariuCele mai noi comentarii

Titlu:
Nume:
Mesaj:

Produse similare care v-ar putea interesa: